Červen 2010



nové wallpapery elisa

28. června 2010 v 11:54 | admin |  about me
christiano elisa
elisa fabrizio

Pozdravy z Řecka

28. června 2010 v 11:38 | admin |  about me
Tak jsem už měsíc v Řecku další 3 jsou přede mnou nervy na pochodu nohy mi asi upadnou ale počasí a pláže jsou krásné. přidávám i pár fotek.
pláž










Johny Depp

1. června 2010 v 6:30 | admin |  Charismatičtí herci

Povolání: Herec
Věk: 46
Datum narození: 9. 06. 1963
Místo narození: Owensboro, Kentucky, USA
Znamení: Blíženci
Výška: 175 cm
Johnny depp

Jason Dohring

1. června 2010 v 6:25 | admin |  Charismatičtí herci
Jason Dohring
Jason
Povolání: Herec
Věk: 28
Datum narození: 30. 03. 1982
Místo narození: Toledo, Ohio, USA
Znamení: Beran

2007 -
Za svitu měsíce (Moonlight) role: Josef Kostan
2004 -
Veronica Mars (TV) (Veronica Mars) role: Logan Echolls
2004 -
Svatební mrákoty (Wedding Daze) role:
1998 -
Drtivý dopad (Deep Impact) role: Jason Thurman








Vittoria Puccini

1. června 2010 v 6:10 | admin |  Krásné herečky

Povolání: herečka
Věk: 28
Datum narození: 18. 11. 1981
Elisa Fabrizio Agnes

Místo narození: Florencie, Itálie
Znamení: Štír

2004 -
Nero (Imperium: Nerone) role: Octavia
2003 -
Elisa z Rivombrosy (TV) (Elisa di Rivombrosa) role: Elisa di Rivombrosa
2001 -
Vlny pokušení (Crociera, La) role: Giulia


Kaspar Capparoni

1. června 2010 v 6:05 | admin |  Charismatičtí herci

Povolání: herec
Kaspar Capparoni

Věk: 45
Datum narození: 1. 08. 1964
Místo narození: Řím, Itálie
Znamení: Lev

2003 -
Elisa z Rivombrosy (TV) (Elisa di Rivombrosa) role: Giulio Drago
2001 -
Okouzlení IV (Incantesimo 4) role: Max Rudolph
Návrat komisaře Rexe











Ivan Sergei

1. června 2010 v 6:00 | admin |  Charismatičtí herci

Ivan Sergei
ivan sergei

nar. 07.05.1971
Hawthorne, New Jersey, USA

Herecká filmografie

2009 High Noon (TV film)
2008 Jack Hunter: Nebeská hvězda (TV film)
Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona (TV film)
Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů (TV film)
2007 To Love and Die (TV seriál)
2006 Rozchod!
Santa Baby (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
Hawaii (TV seriál)
2003 Bláznivej sejf
2002 Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 V roli Mony Lisy / Hrát si na Monu Lisu
1999 Den s velkým D
Jack & Jill (TV seriál)

1998 Airtime
Čarodějky (TV seriál)
Všichni moji muži
1997 Agenti z podsvětí (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
Hvězdná výprava (TV film)
Noci s vrahem (TV film)
Rockford Files: Friends and Foul Play, The (TV film)
1995 If Someone Had Known (TV film)
Nebezpečné myšlenky
Tajemný střelec
1994 Návrat kybernetů (TV film)
1990 Ghoul School (video film)