Duben 2010

Filmové soundtracky

29. dubna 2010 v 18:36 | admin |  Ze světa hudby
Con Air



Daniel Ulman

29. dubna 2010 v 15:07 | admin |  Ze světa hudby


cascada

29. dubna 2010 v 14:59 | admin |  Ze světa hudby

blue - music videa

29. dubna 2010 v 14:32 | admin |  Ze světa hudby



Victor Webster

27. dubna 2010 v 16:46 | admin |  Charismatičtí herci
Victor Webster
Datum narození: 7. 02. 1973
Místo narození: Calgary, Alberta, Kanada
http://www.victorwebster.com/
2005 -100% blond (Dirty Love) role: Richard
2005 - Láska na inzerát (Must Love Dogs) role: Eric
2003 - Dům naruby (Bringing Down The House) role: Glen
2001 - Mutant X role: Brennan Mulwray / ...
Čarodějky (Charmed) role: Coop
victor webster mutant x

Matthew Passmore

27. dubna 2010 v 8:16 | admin |  Charismatičtí herci
matt passmore
Matthew Passmore
momnetálně chodí s Rachel Carpani, která se objevovala v roli Jodi Fountain v 1.-7-sérii
začal svou kariéru v pořadu Play School
objevil se v pokračování filmu Maska nazvaném syn masky
jeho další počiny : Last Man Standing,


Aaron Jeffery

26. dubna 2010 v 22:04 | admin |  Charismatičtí herci
Aaron Jeffery
- zahrál si například ve Vodních krysách/Poldové z přístavu a seriálu Mcleodovy dcery nebo v X-Men Origins: Wolverine
- narodil se r.1970 Auckland, Nový Zéland
- roli Alexe Ryana v Mcleodových dcerách si užíval protože natáčení skloubilo koníček a práci
- před nabídkou role pracoval na farmě
- v osmé sérii Mcledových dcer seriál opouští , byl jedním z posledních herců, kteří hráli od začátku

alex stevie

Havárie Exxonu Valdez

26. dubna 2010 v 17:22 | admin |  Moje příspěvky do témat týdne


Moře - náš přítel?

26. dubna 2010 v 17:15 | admin |  Moje příspěvky do témat týdne
delfíni
Moře - krásné to slovo
Moře pro mě znamená doba dovolených, opalování a nicnedělání
Taky si představuji písečné pláže, do nichž se boří moje bosé nohy
Zvuk moře na mě má uklidňující účinek - ráda poslouchám zvuky velryb nebo hukot moře v lastuře
A jaká je zde krásná fauna a flora - delfíni, různé rybky, korály
ale i nebezpečí - medúzy, mořští ježci, žraloci
¨


Michael Weatherly

25. dubna 2010 v 17:02 | admin |  Charismatičtí herci
michael Weatherly
michael watherly
nar. 08.07.1968
New York, New York, USA
filmografie
NCIS
Černý anděl

2009 Charlie Valentine
2005 Malá vada na kráse
2004 Životní příběh Natalie Woodové (TV film)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2001 Trigger Happy
Venus and Mars
2000 Dark Angel (TV film)
Specials, The
Srub u jezera (TV film)
Stydlivý polda
1999 Winding Roads
1998 Advanced Guard, The (TV film)
Poslední dny disca
Significant Others (TV seriál)
1997 Asteroid (TV film)
Meet Wally Sparks
1996 Pier 66 (TV film)
1995 City, The (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)

www.stránky: http://michaelweatherly.net/






Jason Thompson - hvězda seriálu General Hospital

25. dubna 2010 v 16:19 | admin |  Charismatičtí herci
Jason Thopson
* 20. listopadu 1976 v St Albert, Alberta
herec a model
připojil se k obsazení amerického day-time seriálu General Hospital jako arogantní neurochirurg Patrick Drake. Ten se zamiloval do Robin Scorpio, ženy, která má virus HIV. Chodili spolu, ale Patrick dostal strach, že by se mohl nakazit. Tak se rozešli. Když Robin zemřela setřenice Georgie utěšoval ji a vyspali se spolu. Později Robin zjistila, že je těhotná, ale Patrikovi řekla, že to dítě není jeho. Nakonec z ní pravdu dostal a pomalu se sbližovali. Po porodu Robin upadla do kómatu. Patrick stál stále při ní. Když se Robin uzdravila, měli svatbu.

jason thompson

George Stults...

24. dubna 2010 v 21:30 | admin |  Charismatičtí herci
George Stults
nar. 16.08.1975
george stults cute

Detroit, Michigan, USA

Filmografie
2009 Hydra (TV film)
Super Capers
2008 Krvavý sníh
2007 Day 73 with Sarah
Night Skies
2006 Výjimečné ženy (TV film)
2004 Smrtící skály
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
1998 Will a Grace (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Přátelé (TV seriál)
V seriálu Sedmé nebe hrál policistu Kevin Kinkirka, který si vzal Lucy Camden,dceru pastora :
Ta mu porodila dceru Savannah . Zde se objevil i se svým skutečným bratrem Geoffem, který hrál jeho bratra Bena
herec , dříve model



Barry Watson

24. dubna 2010 v 13:56 | admin |  Charismatičtí herci
Barry Watson
nar. 23.04.1974
Traverse City, Michigan, USA
Včera oslavil narozeniny moc mu gratuluji a přeji úspěchy v osobním i profesním životě :-)

Filmografie
2007 Samantha Who? (TV seriál)
barry watson

2006 What About Brian (TV seriál)
2005 Boogeyman
2004 Love on the Side / Deluxe Combo Platter
2002 Dámy nebo nedá mi?
2001 Cizinec na útěku
Dannyho parťáci
1999 Pomsta
1996 Co-ed Call Girl (TV film)
Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (TV film)
Pozor, obří žena! (TV film)















Michael Worth

24. dubna 2010 v 7:56 | admin |  Charismatičtí herci
Michael Worth
michaelworth
Herec a režisér
nar. 13.01.1965
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Filmografie
2010 Fort McCoy
2009 Complacent
2008 Dual
2007 God´s Ears
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sasquatch Mountain
Twenty Good Years (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Demon Hunter
Nowhere Man, The
Syndikát smrti
2004 Killing Cupid
Zúčtování
2002 Essence of Echoes
Smlouva na papírovém ubrousku

2001 U.S. Seals 2 (video film)
1999 Storytellers, The
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
1997 Conan (TV seriál)
Sue
1996 Pacific Blue (TV seriál)
acapulco heat